Evenemang   2020

Uppdateringar pågår  2020 
Ransäter 1/2
TRANSDEMONSTRATION

THE HEALING POWER IS THE GREATEST POWER OF ALL AND IT ALL NARROWS DOWN TO LOVE, UNCONDITIONALLY LOVE.

Med glädje gästar The Sacred circle of Anam Cara Ransäter, en av Sveriges kraftplatser, för att och tillsammans med mottagande värd Marita Pettersson välkomna dig att uppleva healing och filosofi i ett personligt möte mellan två världar. 

The Sacred circle of Anam Cara är en trance cirkel med bas i Dalarna som under flera år erbjudit öppna trancer med syfte att läka, stödja och ge insikt där du befinner dig i livet. Mediet Ann-Charlotte Löfdahl är cirkelns förbindelselänk och har under 25 år mejslat och utvecklat sin förmåga till djup trance. En central rot för cirkeln är att alltid bejaka energin kring utveckling och möjlighet utan att peka riktning. Just nu arbetar cirkeln med energinärhet, att känna och uppleva energi i nära personliga möten. Deltagare får ofta en stark upplevelse av andevärlden och en kraftfull healing tillsammans med visdomsord från andra sidan som går rakt in i hjärtat. 

Vårt besök till Ransäter är initierat av andevärlden och grundar sig i den förankring som mediet Marita Pettersson har till platsen. Marita är certifierat spiritualistiskt medium vid CSNU och driver verksamheten Kyriotes i Ransäter. Vi delar tillsammans övertygelsen om vikten av energiförädling kring platser, människor, djur och natur.
Läs om Marita och hennes verksamhet på www.kyriotes.se

Kvällen innehåller healing, värme & gemenskap i ett personligt möte. Filosofi genom ord och läkande kraft i en berörande blandning som möter dig i ditt behov som deltagare. Vårt syfte är att läka, stödja och ge insikt där du befinner dig i livet och det är viktigt att du som deltagare medverkar av egen vilja. 
Kommunikationen sker på engelska då det är den frekvens som passar tillfället och trance mediet Ann-Charlotte bäst. Vi översätter inte på plats men du får som deltagare en utskrift från kvällen att gå tillbaka till. 
Allt sker med respekt, kärlek och stor acceptans. 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Boka plats: circleofanamcara@gmail.com 

Platserna är begränsade till 15 st och hanteras i den ordning de kommer till oss via e-post. Anmälan i eventet gäller inte!
Pris: 300 kr efter kontakt med gruppen via e-post angiven ovan.
Plats: Stina stugan, Ransäters Hembygdsgård, Ransäter.
Inom 2 veckor efter trancen skickar vi (per mejl) utskrift från kvällen med dess innehåll. 
Frågor svarar vi gärna på via e-post.

Varmt välkomna önskar Anam Cara cirkeln och Marita Pettersson ♥
www.kyriotes.se

Anam Cara är keltiska och betyder själsfrände/ själs vänner.
Kyriotes symboliserar ljus mellan himmel och jord och finns som hjälpare för oss människor.


 

Storseanser - förmedling av nära och kära i andevärlden
Marita reser runt om i landet och håller storseanser. Vill ni att hon kommer till er så tveka inte utan kontakta via mail: marita.kyriotes@telia.com eller mobil 073 573 10 03

 

Seans i transmediumskap

Tien Sen Tie är Maritas närmaste samarbetspartner från Andevärlden och huvudcontroller i The circle of the rainbowbridge, som under 10 år  är Maritas utvecklingscirkel i fysiskt mediumskap. Här får du träffa Tien Sen Tie som brukar ge både djupare filosofi tillsammans med sin glädje och torra humor. Vanligtvis brukar han prata om livet och i dess eteriska världens fortsättning, utifrån gruppens sammansättning och behov.
Marita  har inte någon insyn eller delaktighet utan är i ett djupare trans tillstånd.
Under en transseans kan ni också uppleva healing, fysiska fenomen och upplevelser då det är ur en högre energi som byggs upp i rummet.