Evenemang höst  2019

Uppdateringar sker fortlöpande!

Augusti
Avesta 24-25/8
Workshop 
privatsittningar

Karlstad 28/8 
Storseans

Varmt välkomna till en härlig kväll då Marita tar kontakt med andevärlden och ger möjlighet till återföreningar, då våra världar blir ett. Marita förmedlar nära och kära som är i andevärlden. Kvällen avslutas med att Marita ger en målad själsbild med beskrivning av själsfärgerna till en av deltagarna. Bilden är målad av encautic vax.
Plats : Naturliga livshälsan, Stinsgatan 2 i Karlstad
Inträde: 150 kr
Begränsat antal platser. Arrangör och bokning sker till Naturliga livshälsan, Anette Karlsson.
FULLBOKAT

September
Karlstad 4/9 
Gruppseans privat fullbokat

Stafford, England 12/9 - 22/9.

Ransäter 28-29/9
Start 2-årig mediumutbildning

Oktober
Hannover Tyskland 13/10-17/10

Arvika Mässa 26-27/10


November
Ransäter
Trans och fysisk mediumkurs 8-10/11

Ekshärad
Mässa 16/11

 

Storseanser - förmedling av nära och kära i andevärlden
Marita reser runt om i landet och håller storseanser. Vill ni att hon kommer till er så tveka inte utan kontakta via mail: marita.kyriotes@telia.com eller mobil 073 573 10 03

 

Seans i transmediumskap

Tien Sen Tie är Maritas närmaste samarbetspartner från Andevärlden och huvudcontroller i The circle of the rainbowbridge, som under 10 år  är Maritas utvecklingscirkel i fysiskt mediumskap. Här får du träffa Tien Sen Tie som brukar ge både djupare filosofi tillsammans med sin glädje och torra humor. Vanligtvis brukar han prata om livet och i dess eteriska världens fortsättning, utifrån gruppens sammansättning och behov.
Marita  har inte någon insyn eller delaktighet utan är i ett djupare trans tillstånd.
Under en transseans kan ni också uppleva healing, fysiska fenomen och upplevelser då det är ur en högre energi som byggs upp i rummet.


Plats: Ransäter 5 mil från Karlstad
Datum: Återkommer om datum18:30-20:30
Pris:
Din investering 300kr inklusive moms
Om du önskar deltaga vid en seans inom transmediumskap vill vi att du skickar en förfrågan till email, marita.kyriotes@telia.com

Föreläsningar
Marita håller föreläsningar runt om i Sverige och vill du att hon kommer till er!
Rädslor och tankemönster hindrar vårt sanna jag                              
Det här föredraget vänder sig till din andliga, själsliga mentala, samt till fysiska kroppen. Du kommer inte uppleva att det går att skriva ned så mycket fakta utan i stället kommer du ta emot informationen på ett översinnligt plan där du kan få insikter om vad som hindrar dig och en början på en process om att lösa upp blockeringar och transformation.
Marita arbetar med sitt andliga team i the rainbowbridge circle och som kommer under och efter föredraget arbeta med healing på alla deltagare.