.
Fristående kurser

Uppdateringar sker fortlöpande om datum och plats!

Progressivt mentorskap program,

Är för dig som kommit en bit inom mediumskap men upplever att du kommit i en platå, eller att du inte utvecklas som du önskar. Du kanske har kommit in i ett tryggt mönster och förmedlar likartad information, relationer i din förmedling av andekontakter.
Innehåll
Två helg tillfällen och mellan helgträffarna har du fått övningar att arbeta med.
Två inbokade Skype tillfällen för uppföljning. Sammanlagt 34 timmars undervisning
Datum: Återkommer
Kursledare: Marita Pettersson
Plats: Återkommer
Kostnad:

Anmälningsavgift för garanterad plats1000 kr. Du förbinder dig att gå hela programmet och var god läs villkor, resterande belopp skall vara betald innan start. Bankgiro nr 217-1718, Swish nr 123 471 43 66. Anmälan kan göras under fliken kontakt, Mobil 073 573 10 03 eller maila till marita.kyriotes@telia.com.
Vill du att Marita ska komma till er hemort! tveka inte att höra av er.

 

Ashram- Vandra vägen inåt- lyssna!  
Hjärntrötthet, stress och en kravfylld tillvaro där vi lätt glömmer bort oss själva är en vanlig vardag för många. Har du en önskan att komma tillbaka till dig själv och till ditt egna inre centrum?
Vi kommer vistas i magiska Ransäter där vi kommer uppleva naturens element. Dessa dagar är för dig som behöver stilla, läka, lyssna och ge dig själv möjlighet för inre transformation. 
Dagar som innehåller, meditation,healing, kreativa övningar, storytelling (inga presterande övningar)
Plats:Ransäter 5 mil från Karlstad
Datum: Fredag-söndag kommer under sensommar/ höst
Kursledare: Marita Pettersson, gästlärare
Kostnad:
Anmälningsavgift för garanterad plats: 700 kr resterande belopp skall vara betald innan kursstart. Bankgiro nr 217-1718, Swish nr 123 471 43 66
Föranmälan krävs: Anmälan kan göras under fliken kontakt, Mobil 073 573 10 03 eller maila till marita.kyriotes@telia.com.

 

Helgkurs  i trans och fysiskt mediumskap                     
Denna helg kommer vi att undersöka trans och fysiskt mediumskap och varför de två oftast förekommer i ett samarbete. Vi arbetar med en liten grupp med max 10 deltagare som ger er ett individuellt lärande och förståelse om sig själv och hur samarbete sker på bästa sätt  inom trans och fysiskt mediumskap.
Tyngdpunkten kommer att vara på transmediumskap som tillhör det sk passiv mediumskapet, där grunden består av två delar.
Att ge sitt team tid att bygga upp energier i ett samarbete.
Att vi människor har flera medvetande skikt och vi behöver förstå oss själva hur vi fungerar för att kunna släppa vårt vardagsmedvetande och kontroll.
Kursinnehåll
Empower, lära känna och sitta i sin egen kraft
Teoretisk grund om trans och fysiskt mediumskap
Olika övningar inom transmediumskap
Kännetecken i att se om mediet är i äkta transtillstånd
Testa musemonitor, Gamma, Delta, Alpha, Theta vågor i hjärnan för att se vad som sker vid olika processer inom transmediumskap och förstå mer om dig själv när du sitter i ett transtillstånd
Transfiguration
Historisk inblick i fysiskt mediumskap
Varför sitta i ett kabinett i fysiskt mediumskap? Ni får möjlighten att prova att sitta i kabinett och uppleva energi och vibrationer.
Varför det är viktigt att sitta i en cirkel när man vill utveckla transmediumskap eller fysiskt mediumskap, praktiska tips vid start av cirkel
Teori och praktiska övningar inom fysiska fenomen
Seans inom transmediumskap
Datum: Återkommer i Höst
Tid: Lördag  klockan 10:00- 20:00 innehåller seans i transmediumskap.
       Söndag  klockan 10:00 - 16:00
Kostnad: 2800 kr varav 500 kr är 25% moms.
Fika och frukt ingår men också en lättare soppa och smörgås under lördag eftermiddagen ingår.
Anmälningsavgift för garanterad plats: 1000 kr resterande belopp skall vara betald innan kursstart. Bankgiro nr 217-1718, Swish nr 123 471 43 66
Plats: Ransäter 5 mil från Karlstad
Förkunskaper: Ej helt ny inom medial utveckling, rådgör med Marita eller Christian vid osäkerhet
Kursledare: Marita Pettersson och Christian Pettersson som har 11 års erfarenhet inom trans och fysiskt mediumskap. The physical circle of the rainbowbridge
Föranmälan krävs: Anmälan kan göras under fliken kontakt, Mobil 073 573 10 03 eller maila till marita.kyriotes@telia.com.