Healing

I Sverige är fortfarande healing inte en självklarhet men runt om i världen är healing integrerad i den traditionella vården. Healing stärker din egen självläkning på alla plan, fysisk, psykiskt, mentalt och emotionellt.
Under en healing session kan du känna av olika fenomen som värme, kyla, som kolsyra i kroppen. Effekten av healing kan upplevas starkast under första veckan men det sker olika peocesser inom dig, som gör att du känna dig i mer harmoni, balanserad uppleva minskad stress. För att healing ska få bestående läkning kan också mentala blockeringar, emotioner komma upp i medvetandet, processer påbörjas som kan innebära att du behöver göra förändringar i ditt liv när det känns moget för dig.

Spirituell andlig healing och transhealing
Marita arbetar med sitt andliga team vid healing,sitt andliga team i  The rainbowbridgecircle med ande doktorer. Under en healing session kan du sitta upp i stol eller ligga på brits för bättre avslappning. Du är fullt på klädd med en filt över dig, en kort vila efter healingsessionen ingår.

Pris: Din investering, 600 kr varav 120 kr är 25% moms a 60 minuter

Absent/ Distans healing
Vi erbjuder distans healing kostnadsfritt varje söndag klockan 20:00-20:15. Healing energi är oberoende av avstånd och önskar du få healing, kontakta Marita via mail: marita.kyriotes@telia.com