Medium kurser Mellan - avancerad nivå
Kurstillfällena kommer att fokusera på övningar som tar dig framåt i din utveckling och förståelse vid kontakt med andevärld. Privatsittningar, plattformsdemonstrationer.
Plattformsteknik (seansteknik), gruppseanser, hemma seanser, storseanser, energi och gruppdynamik. 
Vi går djupare in att utveckla vårat samarbete med andevärlden genom bilder, ord, färger och känslor som andevärlden kommunicerar med.
Träna och fördjupa psychic förmågan, Vägledningar, aura tolkningar, psykometri 
Vi kommer också träna på att genom inspiration ge upplyftande filosofi genom inspiration.
Syfte
Är att du ska kunna fördjupa din kunskap och erfarenhet runt psychic och mediumistisk förmåga och känna dig säkrare och få tillit  i ditt mediumskap. Att fördjupa och stärka din kontakt och kommunikation till dig själv, guider och andevärlden.
Målsättning med Fortsättningskurser
Är tänkt som ett led i din utveckling som så småningom kan leda fram till en certifiering som medium om du själv känner att det är det du vill. 
Den passar även dig som enbart vill fortsätta utveckla din psychic och din mediala förmåga. Nyfiken på att fördjupa din kontakt med guider och vill utforska detta.
Även om du inte vill ha några specifika mål mer än att lära dig mer om dig själv och mediumskap.
Förkunskaper
Du som vill gå denna utbildning behöver ha gått grund nivå eller gått motsvarande kurs inom medial och eller personlig utveckling. Om du inte har gått tidigare kurs men har erfarenhet av kontakt med andevärld eller länkat och förmedlat information kan det vara likvärdigt.
Datum för helgtillfällen: Lördag och söndag19-20/9-20,
lördag och söndag 20-21/2-21,
lördag och söndag 12-13/6-21.
Tider lördag klockan 09:30-18:00 och söndag 09:30 - 16:30
Kostnad: 2800 kr inklusive moms, frukt och fika ingår samt  ev, kursmaterial.
Plats: Karlstad