Privatsittning
 

En privatsittning med kontakt till andevärlden är ett möte mellan dig och de som passerat över till den andliga världen. När man kommer till en privatsittning så finns oftast ett önskemål om vem man vill få kontakt med. Vem som kommer kan ett medium inte styra över, men min erfarenhet är, om personen i andevärlden har möjlighet så försöker de alltid att komma, för de önskar också få kontakt och tala om att de fortfarande lever och finns kvar. Om de inte kommer kan bero på flera orsaker och  ibland kommer någon annan som du kanske inte har tänkt på men ändå kan det vara viktigt att ta emot för just den kanske ger dig just det du behöver.

Jag ger en personlig beskrivning på den som kommit från andra sidan som utseende, personlighet och personliga saker som ger dig möjlighet att förstå vem det är och oftast är det nära och kära men också andra som du kanske först inte tänker på men som du har ett band till.

Det är viktigt att du inte berättar och ger mig information utan att jag vet så lite som möjligt, så att du kan känna och uppleva att den information jag ger dig är från andevärlden.
Via Skype, messenger går lika bra!
Kostnad: 850 kr varav 170 kr är 25%  moms a 60 minuter.

                                     

Andlig Coaching/vägledning

Känner du behov av förstå mer av dig själv? Här arbetar jag på ett andligt och intuitivt sätt genom att se dina förmågor och möjligheter. Det kan handla om din utveckling eller hur du ska finna ny kraft och motivation på din personliga resa genom livet.

Du kan få dina förmågor och det det som finns omkring dig, beskrivet genom en målad bild av encaustic vax som du får med dig hem till en extra kostnad för tid och material kostnad.
Via Skype, messenger går lika bra!

Pris: Din investering,850 kr varav 170 kr är 25% moms utan bild a 60 minuter.
Pris: Din investering,1350 kr varav 270 kr är 25%  moms tillsammans med själsbild av Encaustic vax 60 minuter
              

Endast Själsbild av Encaustic vax
Pris:
Din investering,600 kr varav 120 kr är 25% moms,(frakt och emballage tillkommer, 20 kr)


Vid Privata konsultationer gäller: under 18 år endast tillsammans med målsman.