Andlig vägledning


Upplever du att sitta fast och inte kommer vidare i din vardag?
Känner du behov av att förstå mer av dig själv?
Förnimmelse om att inte vara på rätt väg?
Här arbetar jag på ett andligt och intuitivt sätt genom att se dina förmågor och möjligheter. Det kan handla om din inre utveckling eller hur du ska finna ny kraft och motivation men också information om tidigare blockeringar som kan hindra dig.
Pris: Din investering,850 kr inklusive moms a 60 minuter.
                                 550 kr inklusive moms a 30 minuter.

Andlig coaching/ vägledning +Själsbild
Du kan få dina förmågor och det det som finns omkring dig, beskrivet genom en målad bild av encaustic vax som du får med dig hem till en extra kostnad för tid och material kostnad.
Via ZOOM, Skype, messenger  går lika bra och få bild hemskickad
Pris: Din investering,1200 kr inklusive moms tillsammans med själsbild av Encaustic vax 60 minuter. Vid online tillkommer fraktkostnader 40 kr.

Andlig Coaching/ Vägledning+ healing
Vi börjar med andlig vägledning och därefter healing.
Healing
Kan upplevas som en extra hjälp efter vägledningen,kan mjuka/ lösa upp spänningar/ blockeringar som sitter fysiskt, mentalt emotionellt. Healing balanserar kropp och själ och få dig att känna dig mer i harmoni med dig själv. Den kan också sätta igång processer inom dig som gör att du börjar se på saker och ting på ett nytt sätt. Detta får många gånger till följd att du utvecklas som människa. Efter en healing-session känner sig de flesta mer avslappnade, lugna och avstressade.
Pris: Din investering, 1200 kr inklusive moms a 90 minuter