Offentliga Seanser  i transmediumskap
Det är inte så vanligt att hålla offentliga  seanser när medium är i ett sk trans, ett förändrat  medvetande  tillstånd. Det tar många år av samarbete tillsammans med sin närmaste guide och team, Det behövs tid både för  andeteamet men också för mediet. 
Att det är ett långsiktigt arbete beror på att mediet behöver tid för att kunna släppa sin kontroll och att medvetandet inte lägger sig i och andetteamet behöver tid för att kunna hålla kontroll och upprätthålla olika funktioner hos mediet vid djupare trans tillstånd.
Det innebär inte att mediet lånar ut sin kropp eller har tagits över av en ande. Mer information finns under fliken om andlighet och mediumskap.
 The Rainbowbridgecircle
Ni kommer att få möta The rainbowbridgecircle som är Marita experimentella fysiska cirkel där hon och hennes samarbetsteam från andevärlden har utvecklats tillsammans i mer än 15 år tillsammans. Cirkelns intention är att visa livets fortsättning där återföreningar kan ske mellan våra världar. De kan också ge kunskap om livet i den andliga världen, frågor och svar, En teammedlem har varit aktiv medium under jordelivet och ger lektioner om mediumskap nu från sin sida i andevärlden
Marita  har inte någon insyn eller delaktighet utan är i ett djupare trans tillstånd.
Under en transseans kan ni också uppleva healing, fysiska fenomen och upplevelser då det är ur en högre energi som byggs upp i rummet.
Vill ni att Marita och hennes team ska komma till er förening, center?
Förfrågan skickas till kyrioteslightofspirit@gmail.com eller 073 573 10 03.