Seans i transmediumskap
Det är inte så vanligt att hålla offentliga seanser när medium är i annat medvetande sk trans tillstånd. Det tar många år av samarbete tillsammans med sin närmaste guide och team, Det behövs också tid för sitt andeteam och också som medium att arbeta igenom sin tillit och trygghet att kunna släppa kontrollen genom att vara en kanal för sitt andeteam. Att mediets egna medvetande inte lägger sig i tar tid att utveckla och det samarbete och träning görs oftast i en cirkel varje vecka och innan ett medium är genomarbetad för att gå ut offentligt så krävs ca 10 år dedikerat arbete.
The Rainbowbridgecircle
Tien Sen Tie är Maritas närmaste samarbetspartner från Andevärlden och huvudcontroller i The circle of the rainbowbridge, som under mer än10 år  är Maritas utvecklingscirkel i fysiskt mediumskap. Här får du träffa Tien Sen Tie som brukar ge både djupare filosofi tillsammans med sin glädje och torra humor. Vanligtvis brukar han prata om livet och i dess eteriska värld/världars existens, utifrån gruppens sammansättning och behov.
Marita  har inte någon insyn eller delaktighet utan är i ett djupare trans tillstånd.
Under en transseans kan ni också uppleva healing, fysiska fenomen och upplevelser då det är ur en högre energi som byggs upp i rummet.
Vill ni att Marita och hennes team ska komma till er förening, center eller till er som har verksamhet inom personlig och andlig utveckling