Mediumskap


Våra kurser i mediumskap är för alla nivåer, om inte annat anges, Så det kan vara nytt för dig till att du redan arbetar inom området.
Varje deltagare blir sedd och ledsagad utifrån sin erfarenhet. Att vi valt att hålla kurser för alla nivåer, är att det blir en bra gruppsammansättning och dynamik i de praktiska övningarna och i lärandet.
Våra kurstillfällen har alltid teori, filosofi och mycket praktiska övningar och innehåller det som är viktigt att känna till om i mediumskapet och dess utveckling. 
Prestige och prestationskrav lämnar vi utanför, istället är det viktig att ha roligt tillsammans, finna glädje och känna trygghet och tillit.
Personlig utveckling går alltid hand i hand med medial utveckling.  Du kan gå denna helgkurs av nyfikenhet och intresse om dina egna förmågor eller påbörjat och vill fortsätta din redan påbörjade utveckling inom mediumskap.

Har du påbörjat medium utveckling och vill fortsätta din utbildning och arbeta för ett certifikat genom vår utbildning har du möjlighet att ansöka till vårt mentorskapsprogram.
Marita har en lång och gedigen utbildning och ställer höga krav som hon själv har fått genomgå i sin utbildning genom Spiritualists National Union där hon innehar CSNU (d) (s). Marita genomgår också lärar utbildning i England i Spiritualists National Union regi.
Marita brinner för att ge kunskap om andevärlden, spiritualism, mediumskap och för att ge dig verktyg för att du ska kunna få och bli det bästa för andevärlden och till dem som kommer till dig. 
Önskar du mera information, kontakta Marita genom email: kyrioteslightofspirit@gmail.com eller under fliken kontakta
Mobil: 073 573 1003. Du läsa mer under kriterier för certifikat om vad som krävs.

Datum för helgtillfällen:
Lördag och söndag: 18-19/9-21 
Tider lördag klockan 09:30-18:00 och söndag 09:30 - 16:30
Kostnad: 2800 kr inklusive moms per kurstillfälle, frukt och fika ingår samt  ev, kursmaterial.
Plats: Drottninggatan 16 i Karlstad