top of page
Skriva i anteckningsblock

Klient berättar

  • Jag upplever Christians helhjärtade engagemang tillägnat den personen han har framför sig, som på ett holistiskt sätt bidrar till helande process.

 

  • Har länge haft fobi för möss & råttor efter hypnos/hypnoterapi känner jag ingen rädsla längre. Gick in i ett rum med en död mus kände ingen rädsla. Trodde aldrig att jag skulle bli av med min fobi mycket positivt överraskad. Är jätte förvånad över att jag känner ett sånt lugn, har känt mig lugnare som person redan efter första besöket.

 

  • Jag besökte Christian med anledning av rökavvänjning. Efter att ha varit rökare i tio år och inget annat alternativ har fungerat för mig valde jag att testa hypnos. Redan efter en behandling var mitt beroende borta och jag har inget behov av nikotin längre. Idag när tanken om att röka kommer upp försvinner den lika fort, till skillnad mot förut när jag försökt sluta röka och tanken istället etsade sig fast i hjärnan och jag föll tillbaka. En väldigt lugn, fin och intressant upplevelse. - Madelene

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Klient berättar

Kom ner i ett sådant tillstånd var jag kunde komma åt en av de största frågeställningarna i mitt liv. Första veckan efter sessionen fick jag enormt intensiva drömmar som verkade vara där för att hjälpa mig att bearbeta processen. Nästa session kom jag ner ännu djupare och kom åt ytterligare sådant som jag trodde var avklarat, men med Christians hjälp kunde jag återbesöka dessa ställen som behövde frias så att jag kan lämna det där det hör hemma. Med enbart två hypnostillfällen med Christian har jag upplevt det som att ha varit hos samtalsterapeut otaliga gånger. Jag kom rätt in i känslan, inga psykologiska förklaringar och rationella modeller att "ersätta/översätta" dessa upplevelser med. Christian har en behaglig röst och jag kan med den tilliten förvissa mig om att det blir flera gånger.

Kontakt

Jag ser fram emot att träffas

Mobil 0790206120

bottom of page