top of page

Hello

Denna föreläsning är given under transmediumskap där kommunikatören gav fördjupad information om metoden ¨att sitta i kraften¨ varför den är viktig för utvecklingen som medium och healer men såklart för sin egen individuella utveckling.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Sitta i kraften och mystiken med den eteriska kroppen och de inre organen


Att sitta i kraften är inte en meditation eftersom det är en aktiv process.
Fördjupad förklaring och med exempel från healing.
På jorden har du den fysiska sidan av livet, den fysiska kroppen, hjärnan och det tänkande sinnet, som tillhör det fysiska energin och du använder den materiella världen i det dagliga livet.
Du kan be moder jord att ge dig vad du behöver till din fysiska sida av dig.
Vid healing och helande handlar det mer om det eteriska fältet och din själ och ande.

När en person får spirituell healing är den för vår ande kropp, healingen når och rör vid vår själ och ande. Healingen berör vår själ och ande och denna beröring startar en

medvetenhet av den eteriska kroppen inom oss.

 

Den eteriska kroppen finns också i vår fysiska kropp, men människor har ingen medvetenhet om den eteriska kroppen, den är bara finns där.
Den eteriska kroppen till din fysiska kropp, är som ett batteri för alla dina system och till aura-fältet på en fysisk nivå.
När en person får spirituell healing och healingen berör själ och anden i kroppen blir den eteriska kroppen mer aktiv och i ett flöde. Personen kan då känna det som att det börjar pirra, klia på kroppen och det är en fysisk reaktion från healingen, som ett batteri.
Det är en reaktion för den fysiska delen av människan, men när man fortsätter arbetet med healing, har personen möjlighet att bli mer och mer medveten om något större inom sig själva. Denna medvetenhet om att vi har något större inom oss. Uppleva och medvetandegöra vår själ och ande samt eteriska kroppen berör inom oss och det är samma process som du gör när du sitter i kraften.
Med hjälp av din andning går du igenom fyra steg vid att sitta i kraften.
Att bli mer medveten om din egen själ, tona in och börja lära känna din själ, ge själen uppmärksamhet och prata med själen, du börjar bygga din själskraft.
Tona in på din egen ande
Tona in på den andliga världen.
Du är i själ och ande och i energin av den andliga världen,
När du befinner dig inom den andliga världen är du inte i det tänkande sinnet.
Det sista skedet är att bli medveten om den eteriska kroppen och att aktivera det fältet inom dig.
Du aktiverar inte din eteriska kropp med ditt tänkande sinne, du gör det med ett annat sinne inom dig. Du ger en intention till att det är något viktigt inom dig som du vill lära känna.
Intention
När du gjort intention till den eteriska kroppen om att du vill lära känna det fältet, eteriska kropp, kommer den eterisk energi inom dig att aktiveras mera och detta ger en upplevelse av något nytt. Intentionen börjar växa inom dig och när den eteriska kroppen har kommit till din medvetenhet och i din intention behöver du inte göra något, det är då en naturlig process.
Eterisk medvetenhet om den eteriska kroppen är som en liten bubbla inom dig och är i en enhet tillsammans med det eteriska fältet i universum, andlig världen som ett.
Denna kraft som byggs är den verkliga kraften inom dig. Detta är kraften du bör arbeta för, mina vänner.
När kraften i healing berör själ och anden börjar läkningsprocessen. Det är en naturlig process som börjar och det är den eteriska kroppen, livets essens, gud i dig - essensen av allt, som vi består av.
När du som person förstår att du har denna eteriska kropp och energifält bör du som medium och healer arbeta inom detta fält i ditt mediumskap och healing. Du får och kan uppleva en helt ny kraft och klarhet i ditt arbete. Medvetenheten om den eteriska kroppen och det eteriska fältet som du får genom att sitta i kraften.
Människan på jorden förstår den fysiska kroppen men du måste förstå hela dig, som hel person, kropp, själ och ande och den eteriska kroppen
När du sitter i kraften andas du till centra av dig som person, solarplexus området för att röra vid din själ, men också för något mer.
Du har några intressanta organ i det området, som är mystiska som en andlig del av dig och dessa organ har mycket eterisk energi, som hjälper till att aktivera den eteriska kroppen inom dig.
Det hjälper din eteriska kraft att växa och när du börjar bli medveten inom det området, startar en naturlig process av den eteriska kroppen genom att aktiveras och flyta mera fritt och dessa inre organ hjälper dig med det.
Frön växer till en planta och genom att sitta i kraften arbetas den eteriska kroppen genom hela dig, kropp, själ, och ande hela och ett med universumets stora kraft.
Marita Pettersson CSNU
Sammanfattande Lektion under transmediumskap 20-06-05

bottom of page