top of page

Experimentell helgkurs

En rolig och spännande helg där vi kommer utforska trans och fysiskt  mediumskap samt mesmerism i Viktoriansk anda. Under den Viktorianska tidsepoken utvecklades det fysiska mediumskapet och många människor satt tillsammans i sitt hem för olika fenomen Mesmerism en form av magnetisering som också medium användes sig av och vi kommer också göra övningar inom självhypnos
Under denna helg ger vi:
Teoretisk grund i  fysiskt mediumskap och mesmerism.
Under helgen gör vi övningar tillsammans som bords dans, transtal, sitta i kabinett, foto, röst inspelning, transfiguration, automatisk skrift, seans samt övningar inom mesmerism.
Datum 
Pris 3800 kr

Fredag 17:00 -21:00
Lördag 10:00 -17-00
Söndag 10:00 - 16:00

För att tillgodogöra dig denna helgkurs bör du ha viss erfarenhet av spirituellt arbete. Ej för helt nybörjare.
Kostnad: 3800 kr inklusive måltider: fredag lättare kvällsmål, 2 luncher, lördag och söndag och fika förmiddag och eftermiddag.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Om fysiskt mediumskap

Vid fysiskt mediumskap arbetar andevärlden med mediets energier på helt annat sätt än vid mentalt och transmediumskap.

Vid cirkelarbete eller vid en seans kan medvetandetillståndet skifta och alla medium är inte i djup trans hela tiden och oftast har rummen varit helt mörklagda eller med svagt rött eller blått ljus eller levande ljus.

Vid fysiskt mediumskap ska alla personer som är närvarande uppleva samma fenomen utan att använda clairvoyance och

är ett djupt och nära samarbete mellan mediet och dess spirituella team men lika viktiga är med sittare och cirkelledare. Vid en hemmacirkel är det viktigt att man tillsammans skapar en harmonisk grupp som sitter i glädje och i ödmjukhet och där frågan ställs till andevärlden hur samarbete kan ske och vad som behövs. Då får man ett ledsagande som ger en utveckling och säkert ger bevis som håller i vår tid. Det tar lång tid att utveckla fysiskt mediumskap och det är få som har offentliga seanser i fysiskt mediumskap.

Ofta läggs tonvikt på olika fenomen men det grundläggande är att visa och bevisa på att livet fortsätter efter den fysiska livet och här får andevärlden möjlighet att visa sig fysiskt och alla som deltar ser detsamma

Ektoplasma

Lite kortfattat som jag har fått mig förklarad så finns ektoplasma naturligt i vår kropp och produceras i bukspottkörteln. Hos vissa människor kropps uppbyggnad eller man kan säga DNA så går det att frigöra och producera en större mängd av denna ektoplasma. Detta kan andevärlden arbeta med och går att bygga upp på olika sätt, ett exempel är att bygga upp energierna och visa sig som en avbild av hur de såg ut under sitt jordeliv. Detta kallar man materialisation.

Det finns inte så mycket information om hur andevärlden kan frigöra livsenergierna och förklaringen kan vara att mycket i fysisk mediumskap har varit fokuserat på fenomen och vad man kan göra tillsammans. Det som också är intressant är processerna och samarbetet mellan sin guide, team och hur de arbetar med mediumet för att kunna bli ett verktyg/ instrument för andevärlden.

Transfiguration

Vid Transfiguration arbetar andevärlden med mediets ansikte och skapar en mask ovanför mediets ansikte med ektoplasma. Ansikten som tar form är exakt lika av hur andepersonen såg ut när den levde under sitt jordeliv. En äkta transfigurations mask lägger sig som en 1-3 cm tjock hinna en bit utanför ansiktet och är 3-dimensionell. Den brukar som oftast också ha väldigt skarpa kanter vid sidorna.

Transfiguration kan förväxlas med överskuggning men det saknas då denna ektoplasma och överskuggning förekommer ofta i trans tillstånd.

Äkta transfiguration tillhör det fysiska mediumskapet, då ektoplasma bildas. Bra transfiguration tar många år att utveckla och är därför också väldigt sällsynt. Jag har fått möjlighet att närvara på Carol Ellis seans och hon är ett fantastiskt transfigurations medium.

I folkmun fokuseras det ofta på fysiskt mediumskap ca 100 år tillbaka i tiden och att det tillhör den spirituella historien. Det är mycket äldre än så och har funnits i årtusenden i olika kulturer och var då kopplad till schamanism. Det var inget som ansågs konstigt utan det var en kunskap som schamaner använde sig av. En kunskap om hur man kunde använda människans energier på olika sätt och också tillsammans med världens energifält, ett annat ord är meridianer.

Kontakt

Jag ser fram emot att träffa dig

Mobil 073 573 1003

bottom of page