top of page
17062022-A7402234 (3).jpg

Privatsittning med andekontakt

En privatsittning med kontakt till andevärlden är ett möte mellan dig och de som passerat över till den andliga världen. När man kommer till en privatsittning så finns oftast ett önskemål om vem man vill få kontakt med. Vem som kommer kan ett medium inte styra över, men min erfarenhet är att självklart försöker de alltid att komma och tala om att de fortfarande lever och finns kvar. Om de inte kommer kan bero på flera orsaker och ibland kommer också någon annan som du kanske inte har tänkt på, men kan ändå vara en viktig kontakt  som vill förmedla något  till dig.  Jag ger en personlig beskrivning på den som kommit från andra sidan som utseende, personlighet och personliga saker som ger dig möjlighet att förstå vem det är. Oftast är det nära och kära men också andra som du kanske först inte tänker på men som du har ett band till.
Det är viktigt att du inte berättar och ger mig information utan att jag vet så lite som möjligt, så att du kan känna och uppleva att den information jag ger dig är från andevärlden.
Via ZOOM, Skype, Messenger går lika bra!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Kunder berättar

Tack Marita! Det var mycket speciellt att få höra från min pappa. Han kallade mig alltid för min prinsessa. När jag är ute och går på kvällarna tittar jag alltid upp mot stjärnorna och tänker på ande världen som du sa. Det stämde så bra med det du sa om mitt arbete och förändringar
Det var underbart att få höra från honom.
Tack så mycket Marita
Ande kontakt
Tack för meddelande från min vän. Det stämde att vi hade mycket roligt ihop och var ute på nattklubbar och att hon fick ALS. Jag hade en härlig tid tillsammans med henne och saknar henne mycket.
Ande kontakt
Det var min bästa vän och det stämde att han spelade fotboll och att vi hängde framför tvn och tittade på fotboll och sport. Jag har varit nedstämd ett tag , det stämmer och jag tror att det var därför min bästa vänner kom med glädje.

Ande kontakt

Det du förmedlade från min son har betytt mycket för mig.

Ande kontakt

Tacksam och lite omskakad. Jag hade inte förväntat mig någon kontakt. Jag hade frågor i mina tankar , inget mediet visste om. Sjukhusvistelse, dropp i slutet och gick fort i slutet. Namnet stämde, släktnamn, tajta gifta, personligheten stämde. Musiken på begravningen stämde, många på begravningen.

Ande kontakt

Tack det var fint och jättespännande! Många känslor kom upp både hos mig och min syster. Du har bidragit till att jag kan vara vuxen och känna mig hel.

Kontakt

Jag ser fram emot att träffa dig

0735731003

bottom of page