top of page
240078404_10159702204443394_645783854761190277_n.jpg

The rainbowbridge circle

Tidigare upplevelser från deltagare

Jag har haft ihållande ryggbesvär av varierande grad i 50 år. Healing har gett mig mycket
lindring genom åren men det har varit en långsam process.
Tills jag träffade Marita och Christian.
Under en publik transdemonstration tog hennes guide upp deltagare för transhealing. 

Jag var en av dem och fick sitta på en stol bredvid Marita medan hennes guide förde hennes händer till
olika delar av min rygg. Samtidigt berättade han lite om vad han gjorde och vad som var fel. Jag
upplevde att han var väldigt noga med var han placerade händerna. Många känner distinkta
stickningar, som nålar eller knivar, men jag kände ”bara” en lätt vibrerande healingenergi.
Jag upplevde ingen omedelbar förändring – det var skönt att få healing men jag förväntade mig
inga stordåd efter femtio år av besvär, men redan nästa dag var en betydande del av min värk
borta. Jag lade dock inte så stor vikt vid det då besvären alltid varierat i intensitet.
Dagarna gick och smärtan kom inte tillbaka. Jag kan utföra rörelser idag som jag inte kunnat
göra på många, många år. Alla besvär är inte borta – jag har fortfarande lite ont av och till och
jag är fortfarande lite stel, men de besvär som försvann efter healingen har inte kommit
tillbaka.
Så stort tack till Maritas healingteam.

Daniel B

Flera upplevelser 

Mycket kraftiga energier som en boost som hållit i sig flera dagar, känt sig pigg och upplyft, sett ande ljus, sett olika färger, fått individuell healing, fått individuella råd och vägledning, direkt kontakt med nära och kära.

 

Överskuggning över mediet ansikte vilket innebär att deltagare kan se ansikten över mediets ansikte och känt igen vem det är. Lektioner om mediumskap, information om de högre världarna och livet i andevärlden.

Vad kan du förvänta dig!

En kväll med kloka budskap, glädje, humor och kärlek och du omfamnas av den villkorslösa kärleken från universums helande kraft.

Det finns inga garantier om vad just du kommer att uppleva, då varje tillfälle är unikt och utifrån deltagare sammansättning.

Vi arbetar utifrån det högsta bästa.

 

Mediet är i ett förändrat medvetandetillstånd och har ingen delaktighet i vad som sker. 

Datum: under planering

Tid 18:00 - 21:00

Christian tar emot er klockan 18:00 och  startar med att ge information om kvällen och därefter ges en ledsagad meditation för att bättre släppa sin vardag.

 

Klockan 19:00 startar seansen.

 

Frågor och svar efteråt.

Boka din plats via email: therainbowbridgecircle@gmail.com

Kontakt Christian Pettersson mobil 079 020 6120.
Syftet i vårt arbete är att visa vår själs utveckling och fortsättning efter den fysiska döden och mediet har utvecklat denna form av mediumskap i över 15 år.

Varmt välkomna!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Om the rainbowbridge circle

The rainbowbridge circle är en experimentell fysisk cirkel som suttit tillsammans en gång i veckan där andeteam ges möjlighet att utveckla sitt arbete i över 15 år.

Vid fysiskt mediumskap arbetar andevärlden med mediets energier på helt annat sätt än vid mentalt och transmediumskap.

Vid cirkelarbete eller vid en seans kan medvetandetillståndet skifta och alla medium är inte i djup trans hela tiden och oftast har rummen varit helt mörklagda eller med svagt rött eller blått ljus eller levande ljus.

Vid fysiskt mediumskap ska alla personer som är närvarande uppleva samma fenomen utan att använda clairvoyance och är ett djupt och nära samarbete mellan mediet och dess spirituella team men lika viktiga är med sittare och cirkelledare. Vid en hemmacirkel är det viktigt att man tillsammans skapar en harmonisk grupp som sitter i glädje och i ödmjukhet och där frågan ställs till andevärlden hur samarbete kan ske och vad som behövs. Då får man ett ledsagande som ger en utveckling och säkert ger bevis som håller i vår tid. Det tar lång tid att utveckla fysiskt mediumskap och det är få som har offentliga seanser i fysiskt mediumskap.

Ofta läggs tonvikt på olika fenomen men det grundläggande är att visa och bevisa på att livet fortsätter efter den fysiska livet och här får andevärlden möjlighet att visa sig fysiskt och alla som deltar ser detsamma

Ektoplasma

Lite kortfattat som jag har fått mig förklarad så finns ektoplasma naturligt i vår kropp och produceras i bukspottkörteln. Hos vissa människor kropps uppbyggnad eller man kan säga DNA så går det att frigöra och producera en större mängd av denna ektoplasma. Detta kan andevärlden arbeta med och går att bygga upp på olika sätt, ett exempel är att bygga upp energierna och visa sig som en avbild av hur de såg ut under sitt jordeliv. Detta kallar man materialisation.

Det finns inte så mycket information om hur andevärlden kan frigöra livsenergierna och förklaringen kan vara att mycket i fysisk mediumskap har varit fokuserat på fenomen och vad man kan göra tillsammans. Det som också är intressant är processerna och samarbetet mellan sin guide, team och hur de arbetar med mediumet för att kunna bli ett verktyg/ instrument för andevärlden.

Transfiguration

Vid Transfiguration arbetar andevärlden med mediets ansikte och skapar en mask ovanför mediets ansikte med ektoplasma. Ansikten som tar form är exakt lika av hur andepersonen såg ut när den levde under sitt jordeliv. En äkta transfigurations mask lägger sig som en 1-3 cm tjock hinna en bit utanför ansiktet och är 3-dimensionell. Den brukar som oftast också ha väldigt skarpa kanter vid sidorna.

Transfiguration kan förväxlas med överskuggning men det saknas då denna ektoplasma och överskuggning förekommer ofta i trans tillstånd.

Äkta transfiguration tillhör det fysiska mediumskapet, då ektoplasma bildas. Bra transfiguration tar många år att utveckla och är därför också väldigt sällsynt. Jag har fått möjlighet att närvara på Carol Ellis seans och hon är ett fantastiskt transfigurations medium.

I folkmun fokuseras det ofta på fysiskt mediumskap ca 100 år tillbaka i tiden och att det tillhör den spirituella historien. Det är mycket äldre än så och har funnits i årtusenden i olika kulturer och var då kopplad till schamanism. Det var inget som ansågs konstigt utan det var en kunskap som schamaner använde sig av. En kunskap om hur man kunde använda människans energier på olika sätt och också tillsammans med världens energifält, ett annat ord är meridianer.

Kontakt

Jag ser fram emot att träffa dig

Mobil 073 5731003

bottom of page